Dobrodošli na Gamazers

Otkrijte najnovije i najpopularnije igrice koje su dostupne na mreži!

Gamazers je novi brend mobilnog sadržaja, na kom možete da preuzmete najbolji mobilni sadržaj i nabudžite svoj telefon dok istovremeno uživate u igricama po neverovatnim cenama! Zahvaljujući pažljivo odabranim pozadinskim slikama za desktop, muzičkim i video sadržajima i igricama razvrstanim u različitim kategorijama, Gamazers se brine o tome da uvek koristite najnovija izdanja i uživate u najboljem mobilnom sadržaju. Za samo VIP, Telenor i MTS je 180 RSD dva puta nedeljno dobijate ekskluzivni pristup Gamazers portalu sa raznovrsnim sadržajem. Možete izabrati i preuzeti najbolji mobilni sadržaj po vašem ukusu.

NAJPOPULARNIJE IGRICE

Pregled najnovijih i najpopularnijih igrica na mreži!

ČPP
Često postavljana pitanja

kako mogu da počnem sa igranjem?

Za korišćenje ove usluge, morate se registrovati i prijaviti putem jedne od naših ponuda. Kada se jednom registrujete dobijate pun pristup našem portalu.

Koje igrice mogu da igram?

Spremili smo široki dijapazon premijum igrica, dajemo samo najnovije i najbolje igrice koje se mogu naći na internetu, a omogućili smo i pristup igricama koje su stekle svetsku slavu i osvojile mnoga priznanja.

Koliko plaćam uslugu?

Kada se pretplatite na Gamazers, plaćate iznos od VIP, Telenor i MTS je 180 RSD dva puta nedeljno.

Koliko igrica mogu da igram?

Možete igrati koliko god igrica želite. Kad postanete član Gamazers portala možete igrati sve igrice bez ograničenja.

Mogu li igrati u pokretu?

Sa Gamazers-om, uvek ste spremni za igranje u pokretu. Kada kreirate nalog, možete koristiti naš portal kad god da krenete i gde god da se nalazite.

Na kojim uređajima mogu da igram?

Naše igricese mogu igrati na bilo kom uređaju. Igrice su kompatibilne sa pametnim telefonima, tabletima i laptopovima sa ekranom osetljivim na dodir.

Kako se mogu otkazati pretplatu na Gamazers?

Putem SMS poruke. Ako ste pretplaćeni na našu uslugu, možete da pošaljete tekst "STOPIGRA" na 7667 i dobićete poruku sa potvrdom o otkazivanju pretplate.

Moje maloletno dete je prijavljeno na uslugu

Da, može da se dogodi da se vaše maloletno dete pretplati na našu uslugu. Da biste se odmah odjavili, pošaljite SMS sa tekstom "STOPIGRA" na 7667. Za druge metode pogledajte odgovor na pitanje koje se nalazi iznad.

KONTAKT

Možete nam poslati poruku e-pošte na info-rs@mobileinfo.biz (ne zaboravite da u poruci e-pošte dodate i vaš broj mobilnog telefona). Ili nas pozovite: 0113216882Sva prava zadržana © GAMAZERS.